***   BEĞENDİĞİNİZ ÜRÜNÜ İNCELEYİP E-BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN, ÖZEL İNDİRİMLERDEN FAYDALANIN   ***   3 TAKSİT 0 FAİZ   ***   ÜCRETSİZ HIZLI KARGO   ***   GÜVENLİ ÖDEME   ***   GÜVENLİ ALIŞVERİŞ   ***   İLETİŞİM:   0216 467 26 27   ***

ofiyaa banner

Sevdiklerinizi bu yılbaşında Ofiyaa Çoklu Ekranla Şaşırtın!

Yeni yılda sevdiklerinize en ideal hediye seçeneklerinden biri Ofiyaa Çoklu Ekran modelleri olabilir. İster evde ister ofiste Ofiyaa Çoklu Ekran modelleri her yeri anında iş istasyonuna çeviriyor. Tek ekranla yetinmeyen kullanıcılara hitap eden Ofiyaa Çoklu Ekran birden fazla ekranda çoklu görevleri yerine getirmek için tasarlandı.

Ofiyaa P1 laptopunuza anında bir ekran daha eklerken, Ofiyaa P2 ve P2 Pro, dizüstü bilgisayarınıza anında iki ekran daha ekliyor. Bir ekranda tasarımlarınızı hazırlarken diğer ekranda yılın moda tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Birden fazla ekrana ihtiyaç duyan kullanıcılar için geliştirilen Ofiyaa Çoklu Ekranlar 13 ila 17 inç ekranlarla uyumlu şekilde çalışıyor.

Taşınması kolay, iç ve dış mekân kullanımına uygun, parlaklık, kontrast gibi parametrelerin kendi panelinden ayarlanmasına izin veren özellikler sunan Ofiyaa modelleri, sırt çantanıza kolaylıkla sığabiliyor.

1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip Ofiyaa ekranları 202 derece geriye ve öne hareket ettirmek mümkün olabiliyor.

Sevdikleriniz Ofiyaa Çoklu Ekran teknolojisiyle tanıştıkları için çok mutlu olacaklar!