Blog

OFIYAA Üç Ekranlı Dizüstü İş İstasyonu

Ofiyaa, size genişletilmiş bir masaüstü sağlamak için oluşturulmuş yeni bir üç ekranlı dizüstü iş istasyonudur ve uygulamalarınızı yaymanıza ve yine de doğrudan dizüstü bilgisayarınızdan uzaktan çalışmanıza olanak tanır.

Uzaktan çalışmanın giderek yaygınlaştığı bir dünyada, hareket halindeyken üretkenliği sürdürmek zor olabilir. Ofiyaa bunu düzeltmek için yaratıldı. Ofisteki harici monitörlerin rahatlığını kompakt, taşınabilir ve hafif hepsi bir arada bir paketle yolda, uçakta veya bir kafede yanınızda getirin.

İki adet ultra ince, hafif kaydırılabilir ekrana sahip olan Ofiyaa, ihtiyacınız olduğunda yanınızda, ihtiyacınız olmadığında ise gizlidir. Gücü doğrudan dizüstü bilgisayarınızdan alan Ofiyaa, sizi prizlere bağımlı olmaktan kurtarır. Tescilli çıkarılabilir evrensel montaj aparatı sizi değerli masa alanını kaplamaktan kurtarır. Kurulumu ve sökülmesi sadece saniyeler sürer, bu da alandan alana kolaylıkla geçmenizi sağlar. Ofiyaa nihai üç ekranlı dizüstü bilgisayar aksesuarıdır.”

Çift ekranlı iş istasyonu, dizüstü bilgisayar ekranınızın arkasına düzgün bir şekilde kayarak iki ekstra ekran ekliyor ve masaüstü alanınızı genişletiyor. Ekranlar hem PC hem de Apple Mac sistemleriyle uyumludur ve 13 ila 17 inç boyutlarında ekranlara sahip dizüstü bilgisayarlara uyar. Ekranlar Mikro USB bağlantısıyla çalışır ve dizüstü bilgisayarınızdaki USB bağlantı noktasına bağlanır.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account